APPLEBANTEXELBAEPSONPILOTPOST-ITQConnectSTABILOTORK

Gode råd til at spare på blæk og toner

Print med laserprinter

Xerox er en af de helt store producenter inden for toner. Faktisk var det Xerox, der opfandt musen og laserprinteren.

En printer og en Laserprinter er to forskellige måder at printe på. Hvor printeren bruger flydende blæk, bruger laserprinteren pulver toner som bliver brændt på selve papiret.

Generelt er blæk printere billigere end Laserprintere, når du skal ud at investere for første gang. Men på sigt kan du spare penge ved at vælge Laserprinteren. Du kan nemlig udskrive langt flere sider på en tonerpatron, end du kan på den samme mængde blæk. Det betyder, at selvom toner er dyrere end blæk, kan det godt betale sig at vælge lasertoneren.

3 tips til dig

Tryk på ’vis udskrift’ inden du printer
 

Mange printfejl kan undgås, hvis du blot tjekker dit print, inden du sender det til printeren. Mange opdager først fejlen, når papirerne er udskrevet. Det betyder, at papirer med fejl bliver smidt ud med det samme. Hvis du i stedet tjekker for fejl, inden du printer, kan du undgå, at store mængder blæk og lasertoner ender i skraldespanden.


Udskriv kun det nødvendige

Hvis du kun har brug for en mindre del af teksten på det papir, du er ved at printe, kan du spare blæk og lasertoner ved at skære det overflødige fra. Det tager måske lidt tid at isolere det, du skal bruge på papiret, men til gengæld kan det spare dig på printer-kontoen.


Vælg sort-hvid

Der er store prisforskelle på farvepatroner og sorte patroner. Hvis du gerne vil spare på blæk og toner af økonomiske årsager, kan du med fordel begynde at printe mere i sort-hvid. Dette er nemlig betydeligt billigere, og kan altså spare dig for unødigt stort forbrug af blæk og toner i farver.
eventuelt sæt din printer op til at printe sort/hvid som default som standard.

Klik på dette link

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Snart ny persondatalovgivning – har du brug for en makulator?

Destruktion af persondata med makulering

Hos Online Supplies forhandler vi alt inden for makulering. Med en makuleringsmaskine er det let at bortskaffe fortrolige papirer og personfølsomme dokumenter. Det eneste, du skal gøre, er at køre papirerne gennem makuleringsmaskinen. Herefter kommer de ud i småstykker ned til 3,3 x 9mm i den anden ende, og du skal nu ikke længere bekymre dig om, at fortrolige papirer havner i de forkerte hænder. Det er der absolut ingen risiko for. Det varierer fra makulator til makulator, hvilket format papirerne bliver omdannet til. Det er op til dig at beslutte, hvor små stykkerne skal være. Under alle omstændigheder kan du vide dig sikker på, at persondata og andre fortrolige dokumenter destrueres til det uigenkendelige. Vores makuleringsmaskiner kommer i forskellige størrelser og prisklasser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige model.


Bortskaf fortrolige dokumenter forsvarligt

Makuleringsmaskinen er ikke det eneste, du har brug for til at makulere. For papirerne bortskaffer ikke sig selv, og derfor er det nødvendigt at have gode makuleringsposer. Vi er også leveringsdygtige i makuleringsposer. Det gælder uanset, hvor mange du har brug for. Vi tilbyder både makuleringsposer i plastik og i et genanvendeligt materiale, hvis du gerne vil skåne miljøet. Hvis den nye persondatalovgivning har givet overarbejde til din makuleringsmaskine, kan det være en god idé at give den lidt kærlighed. Det kan du gøre med vores skæreolie på spray til makuleringsmaskine, som får maskinen til at køre hurtigt og sikkert.