APPLEBANTEXELBAEPSONPILOTPOST-ITQConnectSTABILOTORK

Om os

Online Supplies leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, originale tonere, kompatible tonere, it-supplies, emballage, aftørring, tryksager og kontormøbler.

Online Supplies valgte i 2017 at blive Xerox printer leverandør, hvilket gør at kunderne i dag kan vælge at handle med kun en leverandør på alt til kontoret.

Vi har et stærkt varesortiment af kontorartikler på over 25.000 varenumre, som gør Online Supplies totalforsynende til det danske erhvervsliv og har således valgt at føre et bredt udvalg af kvalitets- og mærkevarer for at højne oplevelsen at handle med os.

Historie

Online Supplies er en ung virksomhed med start i 2008, men bygger på mange års brancheerfaring.

Med god forretningsforståelse bidrager vi til løsninger, som gør dagen væsentligt lettere, billigere og mere fleksibel for vores kunder.

Vores synspunkt på forretningssiden, er at forene vores kompetencer og fornemmelse for personlig service, og give vores kunder en oplevelse af en velfungerende moderne virksomhed.

Med ønske om at blive den foretrukne leverandør af kontorartikler til kontoret, har vi taget udgangspunkt i vores særdeles brugervenlige webshop samt vores omfattende katalog.

Denne position kan vi kun udbygge løbende gennem et dybt og alsidigt kontorartikel sortiment, et lavt prisniveau samt en kompetent kundebetjening med en effektiv og pålidelig leveringsservice.

En sund, stabil og selvfinansierende forretning og din stærke og sikre samarbejdspartner til en travl dagligdag.

Online Supplies - din garant for god personlig service og besparelse på kontorbudgettet.